08 noiembrie 2007

Încă un material de PR...

Reţeaua socială, Ahoy.ro, a atins pragul de 3.000 de membri înregistraţi. Ştiu, nu e mult, dar este un rezultat bun în comparaţie cu socializează.ro care a fost un balon supraumflat şi care s-a spart înainte de vreme. Colegii mei de la Ahoy merg pe ideea "tacem şi facem..."

Acest mic prag atins se datorează pozelor de la partyurile la care merg fotografii Ahoy în Oradea, Timişoara şi Cluj-Napoca... şi lista va creşte în viitor. Şi tocmai în jurul ideii de partyuri se încheagă mici comunităţi de prieteni. Trendul e bun, mai trebuie să lucrăm la viteză.

Pe de altă parte, siteul Start24.ro - un fel de director web, dar urmând o altă filozofie - are deja peste 260 de pagini, fiecare pe o temă dată. Aceste pagini pare-se că sunt bine indexate de Google întrucât mai tot traficul vine de acolo... exact scopul propus.

În încheiere un cuvânt şi despre Easygames.ro. Acesta se va relansa în curând, imediat după ce vom fi finalizat optimizările SEO! To be continued...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Vorbind de Ahoy, zi-mi si mie ce aparate au baietii care fac poze in Oradea, nu de alta dar vreau sa-mi iau si eu si ma documentez ce si cum :)