27 noiembrie 2007

Concurs cu premii pe Ahoy.ro

Îmi face plăcere să postez acest articol sau anunţ despre concursul organizat pe Ahoy.ro pentru că am muncit la el, aşteptările mele şi ale colegilor sunt mari în ceea ce priveşte creşterea traficului dar mai ales a numărului de membri pe site.

Una peste alta cred că merită să te înscrii, strict din prisma premiilor dar şi siteul în sine are potenţial pentru amatorii de socializare. Pe toţi cei care s-au săturat de Hi5, Netlog etc s-au le-au "epuizat", îi invit să arunce o privire pe Ahoy şi cine ştie poate vor câştiga unul din premii!

Iată şi regulamentul concursului:

Cu Ahoy.ro şi Kauf.ro câştigi de Sărbători!

Nu mai este mult până când Moşul va veni să-ţi lase un cadou sub brad. Şi pentru că tot în perioada asta Ahoy.ro împlineşte primul anişor de viaţă, avem încă un motiv în plus de sărbătoare. Şi vrem să sărbătoreşti alături de noi.

De aceea ne-am gândit să-i dăm o mână de ajutor Moşului şi să vă oferim trei cadouri chiar de Crăciun! (Citeşte regulamentul concursului aici).

Ce cadouri poţi câştiga?

Pentru că ai fost cuminte l-am convis pe Moşul să-ţi aducă următoarele cadouri*:
- Home Cinema
- Cameră foto digitală
- MP3 Player



Ce trebuie să faci ca să câştigi un cadou?

Tot ce trebuie să faci este să-ţi completezi profilul, să încarci cel puţin o poză de-a ta şi să inviţi 5 prieteni pe Ahoy. Atenţie aceştia trebuie să devină membri înregistraţi! De aceea, te sfătuim să inviţi mai mulţi prieteni ca să fii sigur că cel puţin 5 se vor înregistra.

Şi desigur, trebuie să fii la fel de cuminte ca până acum, să nu se supere Moşul. (Înscrie-te în concurs aici).

Cine câştigă cadourile?

Dar pentru că Ahoy nu poate lua locul Moşului şi să vă aducă la toţi cadouri, trebuie să extragem trei norocoşi care vor primi câte un cadou de la Ahoy sub bradul de Crăciun. Însă dacă-ţi completezi profilul, încarci o poză de-a ta şi inviţi 5 prieteni, ai toate şansele să fii unul dintre norocoşii câştigători!

Până când vei primi cadourile?

Concursul nostru începe pe 26.11.2007 şi se va încheia pe 22.12.2007, când vom extrage cei trei norocoşi. Câştigătorii vor fi contactaţi de noi, ca să ştim şi noi pe ce adresă şi când să le ducem cadourile, pentru că din păcate noi nu încăpem pe gaura cheii aşa cum intră Moşul neobservat.


* produsele din imagine sunt cu titlu informativ

Baftă la toţi!

Un comentariu:

Anonim spunea...

http://www.stirilocale.ro/Concurs_cu_premii_pe_Ahoy_ro_IDN312958.html