09 august 2007

Explorează NOUL Ahoy.ro şi invită-ţi prietenii!

Ahoy.ro revine în forţă adoptând un look nou pentru prima pagină: mai web2.0, mai proaspăt, mai dinamic şi sperăm noi pe placul tău. Dacă îţi place, tot siteul va fi remodelat. De asemenea, noutate este şi parteneriatul cu Easygames.ro care îţi pune la dispoziţe sute de jocuri pentru ca timpul petrecut pe Ahoy să fie cât mai plăcut.


Dacă vrei să te înregistrezi, trebuie să ceri o invitaţie de la Moderator. Fă-o aici şi acum!


Invită-ţi prietenii

Fii locomotiva comunităţii Ahoy şi invită-ţi prietenii să fie alături de tine. După ce ai încărcat poze, arată-le prietenilor. Pentru asta trimite-le o invitaţie, adună-i în jurul tău şi simţiţi-vă bine.

Cunoaşte persoane noi, leagă noi prietenii şi descoperă cât de uşor e să comunici cu ei, chiar zilnic, pe Ahoy.

Încarcă poze

Ahoy îţi dă posibilitatea să încarci câte poze vrei tu şi să le grupezi în albume. La fiecare poză poţi adăuga o descriere şi una sau mai multe etichete pentru ca apoi tu şi prietenii tăi să le puteţi regăsi mai uşor.

Scrie pe blog

Te chinuie talentul sau ai ceva interesant de spus? Scrie pe blog, împărtăşeşte-ţi gândurile, preocupările. Fă-ţi un jurnal online şi spune-le prietenilor ce te apasă sau te bucură, ce chestii interesante ai descoperit pe internet sau ce trăznăi ai facut aseară în oraş.

Joacă-te cu noi

Sute de jocuri te aşteaptă în momentele de plictiseală. Intră şi joacă-te cu noi. Ai la dispoziţie după preferinţe jocuri cu maşini, de aventură, jocuri de noroc, jocuri pentru adulţi, shooter, arcade etc.

3 comentarii:

Anonim spunea...

bravos,
arata decent, de functionalitate nu ma le ca nu am apucat sa il puric;
o sugestie rapida: la blocurile de text mai mari de 4 randuri, umbla putin la marime si spatiere.

Liviu spunea...

Mersi de acest review pozitiv, mai ales ca vine de la cineva avizat.

Anonim spunea...

baieti,aveti o problema!
fara spam e mai bine...
parerea mea.