13 august 2007

Reopening @ Heat Club

Vineri seara s-a redeschis unul dintre cele mai trendy cluburi de fiţe din oraş: Heat Club. Mi-a fost dor de Heat, de aceea sâmbătă am hotărât să fac din nou o incursiune în lumea mondenă orădeană, al fiţelor duse la extrem, al subsolurilor transformate într-un soi infam de Ibiza sau Mamaia.

Am tânjit după momentul în care voi putea din nou ţopăi pe muzica de club marca DJ Crom, ignorând fetele care aparent au un singur scop în viaţă: etalarea pieselor vestimentare "la modă" mai ceva ca pe Fashion TV, cu precizarea obligatorie că majoritatea acestor piese sunt imitaţii relativ ieftine în comparaţie cu creaţiile faimoşilor Dolce & Gabbana, Versace ori Manolo Blahnik.

Desigur, puţinele domnişoare ale căror boifrend-zi "băieţi adevăraţi" - a se citi bazaţi - investesc în aspectul vestimentar al acestora, erau prea ocupate şi concentrate pe menţinerea poşetei la mijlocul braţului stâng, sau drept după caz, îndoit în cot într-un unghi perfect drept, parcă ţinând morţiş să arate lumii că feminitatea lor stă într-o poşetă super-accesorizată, de câteva sute sau chiar mii de euro, după buzunarul şi asemănarea masculului agăţat de celălalt braţ.

După o şedinţă în compania a două blonde... beri, fiţele acestor parveniţi ai tranziţiei, spectacolul grotesc al voluptăţilor de faţadă, parada inteleginţei camuflate în tocuri asortate cu coafura damelor, masculii marca "pumnii, mei minte nu are" păşind ameninţători precum nişte buldogi în două picioare cu braţele încordate, la un cot distanţă de corp, cu muşchi de vită pe post de neuroni, se estompau din ce în ce mai tare lasând loc muzicii techno să invadeze acest tărâm al aparenţelor ieftine...

Niciun comentariu: