03 octombrie 2007

Ojm.ro - Încă un portal de joburi

Internetul românesc se dovedeşte a fi un loc propice pentru startup-uri. În lista asta se înscrie şi cel mai nou portal de locuri de muncă din România - www.ojm.ro sau Online Job Market. Iată şi comunicatul:

Oradea - 2 octombrie – Tanara si ambitioasa echipa de la Algorithm si-a propus sa aduca noutati pe piata locurilor de munca pe internet, lansand astazi 24.09.2007 noul portal complet gratuit de job-uri www.ojm.ro.

Pe langa modalitatea gratuita de introducere a anunturilor si de vizualizare a CV-urilor, firmele au acum avantajul de a-si personaliza ofertele de munca si beneficiaza de o solutie tehnica prin care anunturile lor pot fi preluate, postate si apoi vizualizate pe propriile pagini web, daca asestea exista.

Noul serviciu online de locuri de munca pune la dispozitia utilizatorilor, candidati si firme, tutorilale video de gestionare a conturilor (pentru a facilita navigarea pe portal) si ii protejeaza de “spam-uri”, dandu-le posibilitatea de a-si configura mesajele de tip newsletter.

www.ojm.ro a implementat o functie puternica de cautare pe site, cu optiuni de filtrare avansate, atat ca algoritm cat si ca relevanta a cuvintelor cheie.

Echipa pregateste pana la sfarsitul anului sa dezvolte si sa lanseze noi facilitati in cadrul www.ojm.ro.

Mai multe detalii pe adresa portalului si la office@ojm.ro.
Am intrat, m-am înregistrat... şi deja am observaţii. Per ansamblu siteul e ok, la o primă vedere este gol, dar sigur va fi umplut cu anunţuri. Cât despre observaţiile mai puţin favorabile echipei OJM, o să le spun personal, dacă tot îi cunosc...


Eu îi urez baftă pe piaţa joburilor care începe să se aglomereze, dar până la urmă primii câţiva contează... rămâne de văzut dacă OJM va fi acolo. Eu le ţin pumnii.

Un comentariu:

Anonim spunea...

de vreo cateva zile am probleme la accesarea site-ului.am cont ca si angajator aici.ce se intampla?