29 octombrie 2007

Acum te poţi cupla prin SMS!

Pentru că sunt responsabil de siteul Iubimeu.ro care a strâns deja 7.800 de membri înregistraţi care au început să folosească serviciile premium de pe site şi pentru că dă bine la SEO să mai postezi câte un inbound link spre siteul tău, iată că reproduc aici ultimele noutăţi:

Iubimeu.ro te ajuta sa te cuplezi, acum si prin telefonul mobil! Acum ai Matrimoniale prin SMS si poti comunica cu membri siteului, fie prin SMS, fie sunandu-i, si asta chiar daca nu le stii numarul de telefon! Acum te asteapta 7.800 de membri inregistrati in sistem si numarul lor creste continuu.

Suna partenerul/a!

Vrei sa vorbesti cu cineva de pe site? Nimic mai simplu! Formeaza numarul 0906 020 224 (disponibil in retelele Vodafone, Orange, Romtelecom), si introdu codul de identificare al membrului pe care vrei sa-l suni, si puteti vorbi!

Chat prin SMS

Ti-ai gasit partenerul/a pe Iubimeu.ro si ai vrea sa discutati dar tocmai nu este online? Trimite-i un mesaj prin SMS! Cum? Trimite un SMS la numarul 1424 cu textul:

CHAT cod_identificare Mesajul_tau

unde cod_identificare (format din 6 cifre) il gasesti in profilul acelui membru, in paranteze drepte.Atentie la spatiile dintre cuvinte! Daca ii va placea ce i-ai scris, iti va raspunde :-)

In ambele cazuri, numarul tau de telefon ramane ascuns, la fel si informatiile interlocutorului.

Poza ta in prima pagina

Mai mult iti poti afisa poza in prima pagina ori in alte zone extrem de vizibile, pentru ca sansele tale de a te cupla sa creasca foarte mult. Poza ta va fi vazuta de mult mai multi membri si vei primi mult mai multe mesaje de cuplare. Haide, da-ti o sansa!

Cu stima,
Echipa Iubimeu.ro

Şi ca încheiere pot să vă promit că vă aşteaptă multe alte noutăţi pe Iubimeu, însă toate la vremea lor.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Frate lasa magariile si treci la facut laba!
Inca un cacanar care viseaza sa faca bani de pe urma fraierilor!
Iti dau eu ultimii mei 2 centi pentru o promovare Adwords...;)