12 iulie 2007

Gaseste-ti perechea printr-un SMS si castiga 1.000 de euro pe Iubimeu.ro!

Pentru prima data in Romania, siteul de matrimoniale Iubimeu.ro permite membrilor sai sa comunice intre ei prin SMS fara ca acestia sa stie numarul de telefon al celuilalt. Un utilizator care a gasit pe site un posibil partener ii poate trimite un mesaj prin SMS, fara sa-i stie numarul de telefon si fara sa-si divulge numarul.

Astfel Iubimeu.ro pune bazele primului serviciu de matrimoniale din Romania in care doi membri pot comunica prin telefon, in asa fel incat numerele lor de telefon raman confidentiale.

Lansat in urma cu doua luni, portalul de matrimoniale ce poate fi accesat la www.iubimeu.ro, are deja la 3.700 de membrii inregistrati, alti 100 de utilizatori inregistrandu-se zilnic. Pentru toti acestia Iubimeu.ro a lansat servicii premium pe baza de SMS.

Cand un utilizator se inregistreaza acesta poate sa introduca numarul lui de mobil pentru ca mai tarziu sa poata apela la serviciile premium pe baza de SMS si astfel sa-si creasca sansele de a gasi perechea dar fara ca numarul lui de telefon sa devina public!

Lista serviciilor SMS:

1. Chat SMS � utilizatorii pot trimite mesaje pe SMS unui membru fara sa-i stie numarul de telefon, comunicarea facandu-se pe baza ID-ului fiecarui membru inregistrat.

2. Sponsorizare poza � prin trimiterea unui SMS, membrii isi pot pune poza in prima pagina, in pagina de bun venit ori in primele pozitii ale rezultatelor cautarilor, devenind astfel mai vizibili pentru potentialii candidati.

3. E-mail direct � ultimul mesaj postat pe site ajunge direct in casuta postala a destinatarului. In mod normal in casuta postala ajunge doar o instiintare.

Clic aici pentru mai multe detalii.

Castiga cu iubimeu.ro!

Iubimeu.ro isi premiaza membrii. Utilizatorii care se inregistreaza intra direct in concursul al carui mare premiu este 1.000 de euro. Clic aici pentru concurs.

Premiile:
- locul 1: 1.000 euro
- locul 2: DVD Player portabil cu ecran de 7 inci
- locul 3: telefon Motorola V3

La extragere participa toti utilizatorii inregistrati in perioada 15 mai - 30 septembrie 2007. Extragerea se va face pe 10 octombrie 2007, numele castigatorului va fi publicat incepand din 11 octombrie 2007 pe siteul nostru.

Niciun comentariu: