02 iulie 2007

Fete cu ţâţe goale şi masculi cu "muşchi" încordaţi

Am fost în acest sfârşit de săptămână la ştrand ca tot omu, să evadez din stresul cotidian şi să mă mai răcoresc niţel prin bălăceală în faţa acestor călduri insuportabile.

Am luat un taxi să ajung mai repede să mai prind şi eu puţin soare ca tare mulţi nori ameninţau escapada mea estival-urbană. Intrî maşina pe strada ştrandului şi jdemii de maşini parcate de-o parte şi de alta a străzii, pe marginea drumului evident că loc de parcare este doar la mall... Eram cu un prieten. Mă dau jos şi încă de la intrare pirandele în ton cu canicula te invitau la un porumb fiert cu 3 lei bucata!

Intrăm şi o puzderie de oameni că n-ai loc să treci darămite să găseşti un locşor unde să-ţi aşezi pătura, că de şezlong nu putea fi vorba - toate erau luate. Trebuie să vă spun că e vorba de ştrandul municipal, deci pretenţii zero, bucură-te că e cald afară...

Într-un final dăm peste o prietenă care era singurică şi ne punem lângă ea. Lume multă, la fel de multă continua să vină. Ne desţolim, cu slipul luat încă de-acasă eram gata de stat la soare pentru preţiosul bronz. care dă aşa de bine seara pe terasă în lumea bună a fiţelor. La un moment dat apar patru fete, parca luate ca din serialul Sex and the City... bine amu puţin mai ţăţoase, mult mai tinere şi foarte topless!!!

Atâta le-o trebuit masculilor feroce care până atunci se plimbau încordaţi pe "falezele" bazinelor că dacă-dacă or prinde şi ei ceva... şi-au prins... din priviri doar cele trei frumoase amazoane care-şi etalau plămânaşii... Una mai talentată ca cealaltă... la bust!

Chiar lângă noi o familie cu doi copii cam de 15-17 ani... tatăl parcă avusese o revelaţie, identificând brusc direcţia din care bătea soarele şi nu era de sus... şi ce mai soare că transpira săracu om imediat cum nevasta îi adresa o vorbă. Fi-su n-avea treaba, că la ai lui (vreo) 17 ani părea c-o văzut mai multe ţâţe decât bătrânu...

Sunt doar curios ce-or fi discutat seara la masă... probabil despre cât de transpirant e să mergi la ştrand...

Niciun comentariu: