06 iulie 2007

BIHON, prima mea iubire pe internet

Azi se împlinesc exact o lună şi 6 zile (36 de zile) de când nu mai vâslesc în barca BIHON şi asta după ce am petrecut acolo 4 ani frumoşi. În fond portalul acesta numit Bihor Online rămâne pentru mine prima dragoste, acea "femeie" care m-a "iniţiat" în lumea (ne)bună a internetului românesc de unde refuz să dezertez.



Scriu aceste rânduri cu un dram de nostalgie dar mai ales că acest portal se menţine deschizător de drumuri şi a lansat recent ORADEA_BLOG - blogului oraşului Oradea. Îmi place ideea, pentru că sunt multe lucruri - laude dar şi critici - care aici pot fi spuse fără restricţii. Însă tre' să remarc că pozele sunt puse la rezoluţii imense de peste 1400x1100 care încetinesc afişarea paginii mai ales că sunt multe!! Tăiaţi-le la dimensiunea la care se văd pe portal, sunt acolo trei redactori web foarte capabili.

În altă ordine de idei, redactorul-şef al Jurnal bihorean, Alexandru Seres postează pe blogul lui Superbanc de la Lulu, care e supărat pe Bihon, o reflecţie asupra permisivităţii internetului faţă de anonimatul în masă dar mai ales faţă de vocea tot mai auzită, foarte vulgară, şi denigratoare, în acest mediu care n-au tupeul să-şi asume părerile ci preferă să se ascundă după deget.

PS: Nu ştiu ce s-a întâmplat în ultima vreme dar au apărut o serie de banere proprii oribile (party, fata zilei, aia cu premiile verii etc)...


Niciun comentariu: